Hány főre alkalmas a vendégház?

A Chalet for you vendégházak egyenként 2 fő befogadására alkalmasak. Ez azt jelenti, hogy egyes szolgáltatások, felszerelések, úgymint a jacuzzi is 2 fő befogadására alkalmas, mint ahogy a meleg vizes bojler is limitált kapacitású. 

Kisbabával, gyerekekkel is jöhetünk? Ez egy családbarát szállás?

Vendégházunk „felnőtt-barát” szállás, amelyet teljes kikapcsolódásra, romantikázásra vágyó pároknak terveztünk. Itt minden arról szól, hogy kipihenve, feltöltődve térjetek haza a dolgos hétköznapokba. Azt javasoljuk Nektek, hogy lepjétek meg magatokat, vagy párotokat egy romantikus hétvégével, nálunk minden adott a tökéletes pihenős hétvégéhez, és mi garantáljuk, hogy kisimulva tértek haza.

Lehet-e kisállatot vinni a szálláshelyre?

Sajnos házi kedvenceket nem tudunk fogadni.

Pótágyazásra van lehetőség?

Az épületek két fő részére lettek kialakítva ezért nincs lehetőség pótágyazásra.

Mi a különbség a két faház között?

A két faház teljesen egyforma felszereltségű, alapterületű, modern-rusztikus stílusú, csak a tájolásuk és a színviláguk különbözik. A Szalakóta chalet a völgyben fekvő falura néz, dél-keleti tájolású és kékes színvilágú. A Széncinege chalet északi tájolású, a fenyvesre és a hegyekre néz, az enteriőrt melegebb színvilág jellemzi.

Mi a szállás elfoglalásának és elhagyásának a menete?

A szállás 15 órától foglalható el és a távozás napján 10 óráig szükséges azt elhagyni. Kérlek, írjátok meg nekünk, hogy hány órakor érkeztek, hogy a kulcsokat átadhassuk, illetve hány órakor távoztok, hogy a kijelentkezést elrendezzük.

Hogyan közelíthetjük meg a vendégházat?

Répáshuta félúton fekszik Miskolc és Eger között, mindkét várostól kb. 30 kilométerre egy gyönyörű, ámde szerpentines út vezet hozzánk.

Személygépkocsival  két útvonal lehetséges Eger – Felsőtárkány – Répáshuta, vagy Miskolc – Lillafüred – Répáshuta. (Vigyázat! Miskolcról a GPS Bükkszentlászlón keresztül visz, amely egy nagyon szűk erdei út, ezért javasoljuk, hogy mindenképp Lillafüreden keresztül érkezzetek.)

A Chalet for you vendégházak a Rákóczi utca legvégén, a kemping mellett a hegyoldalban találhatók

Van ellátás a Chalet for you vendégházakban?

Az ár tartalmazza a házi alapanyagokból összeállított bőséges reggelit is, amelyet reggel 8 órakor kosárban bekészítünk nektek. Meglepetésként (ami most már nem meglepetés) 1 üveg ajándék borral várunk Benneteket. Mindemellett a chalet konyhájában „gyorssegélyként” tészta, olaj és szósz, alap fűszerek, kávékapszula, kotyogós kávé, tea, a konyhában edények, tányérok stb. megtalálhatóak. A konyhában mosogatógépet is találtok, hogy az itt töltött időt maximálisan kihasználhassátok.

Mindemellett ajánljuk a helyi két éttermet, ha megkóstolnátok a tájjellegű specialitásokat.

Milyen egyéb felszerelések találhatóak még a vendégházban? Kell hoznunk törölközőt vagy ágyneműt?

Nem kell, csak ha ragaszkodtok az otthoni kispárnátokhoz ☺. A vendégházban találtok hajszárítót, fejenként 1 nagy és 1 közepes méretű törölközőt, kéztörlőt, a konyhában mosogatószert, konyharuhát, így ezeket alapvetően nem szükséges bepakolnotok. Azonban javasoljuk, hogy hozzatok magatokkal egy kinti papucsot, mert a szauna falépcsőn közelíthető meg.

Dohányozhatunk, vagy gyertyát, füstölőt használhatunk a házakban?

Az épületben dohányozni (elektromos, vagy Iqos sem), valamint füstölőt, gyertyát, mécsest használni tilos. Amennyiben dohányzol, azt a kijelölt helyen teheted meg.

Ingyenes a parkolás?

Minden vendégünk részére biztosított az ingyenes parkolási lehetőség zárt parkolóban.

Rossz idő esetében mit tudunk a házban csinálni? Wifi van?

Rossz idő esetén sem fogtok nálunk unatkozni, ebben biztosak vagyunk! A chalet-ban találtok nagy képernyős smart  full HD TV-t sok csatornával, Netflix csatornával, ha egy jó filmet néznétek, illetve társasjátékokat, kártyát, könyveket, újságokat is. WIFI van, így ha szívesen osztanátok meg tartalmakat a közösségi média felületeken rólunk, megköszönjük, ha betaggeltek minket 😊

Facebook: https://www.facebook.com/pg/chaletforyou/

Instagram: https://www.instagram.com/chaletforyou/

A házban találtok ötleteket rövidebb-hosszabb sétákra, kirándulásra a környéken, amelyekhez autóba sem kell ülnötök.

Mire figyeljünk a fürdésnél? Elég a meleg víz a bojlerben?

Kérjük vegyétek figyelembe, a meleg vizet egy 80 literes bojler állítja elő, amely 2 főre bőven elegendő kell legyen. De mivel alapértékeink a fenntarthatóság és környezetvédelem, ezért a vizet ne folyassátok pld. fogmosás közben, stb. Alapvetően figyeljünk a gazdaságos vízhasználatra.

Télen is működik a jacuzzi?

Igen, a pezsgőmedencék egész évben 36-38C fokon üzemelnek.

Minden háznak saját jacuzzija van?

Igen, minden vendégháznak privát, saját használatú jacuzzija van.

A szauna infra, vagy finn?

Különálló panorámás finn szaunaház áll rendelkezésetekre.

Szauna is tartozik a házikóhoz? Hogyan tudjuk bekapcsolni?

Igen, méghozzá a terület legmagasabb pontjára épített, egy 4 fő befogadására alkalmas különálló, panorámás finn szaunaház, amely egyszerre tesz jót testnek és léleknek! Ha szeretnétek, az is megoldható, hogy csak ketten szaunázzatok egyidejűleg. Érkezéskor bemutatjuk, hogyan kell a kályhát bekapcsolni, így a szaunázás idejét saját magatok dönthetitek el. A szauna felfűtésének ideje kb. 30-40 perc. Csupán néhány apróság, amire érdemes figyelni: kérjük, papucs nélkül lépjetek a szaunába és terítsetek törülközőt magatok alá, a pad ülőrészére.  Annak érdekében, hogy a legjobb hatást érhessétek el a szaunázással, fogyasszatok előtte és utána is sok alkoholmentes folyadékot. A szaunázásra kb 10-15 percet tartózkodjatok (egyéni igény szerint), majd minimum ugyanennyit pihenjetek a pihenőágyakban. 2-3 körrel éritek el a megfelelő hatást. A szaunában találtok egy „szauna etikett” táblát is az alapvető tudnivalókkal, illetve a házakba is bekészítettünk egy kis füzetet hasznos tanácsokkal. A szaunát egyéni felelősséggel használjátok!

Télen is alkalmas a házikó vendégek fogadására? Van fűtés?

Igen, van fűtés a vendégházban, így az év bármely szakában jöhettek! A Chalet for you vendégházakban elektromos fűtőpanelek biztosítják a meleget.

Vannak állatok? Szúnyog sok van?

Ne feledjétek, a Chalet for you vendégházak közvetlenül az erdő szélén épültek, ahol szó szerint karnyújtásnyira élvezhetitek a természet közelségét. Ez pedig azzal jár, hogy vannak bogarak, rovarok, évszaknak és tájegységnek megfelelően különféle állatok, amelyek ugyan nem veszélyesek, de városi szemmel talán nem mindennaposak. A vendégházban a nyílászárók szúnyoghálóval védettek. Ennek ellenére kérjük, számoljatok vele, hogy a természet közelsége időnként apróbb kellemetlenséggel járhat (értsd: megcsípnek a szúnyogok (bár itt kevés van), hangosabban énekelnek a madarak, ételszagra jönnek a darazsak, stb.)

A foglalás lemondásának feltételei

A foglalásod lemondhatod, amennyiben a lemondási szándékod írásban jelzed felénk. A lemondott foglalásra befizetett foglalási díj felhasználható egy másik foglalásnál vagy 2.000 Ft adminisztrációs költség levonását követően visszautaljuk az általad megjelölt számlaszámra, amennyiben a visszamondás az érkezési idő előtt több mint 30 nappal történik. Érkezés előtt 29-15 napon belül az összeg 50%-a, míg 14 nappal az érkezési időpont kezdete előtt a foglalás teljes összege kerül levonásra kötbérként, nincs lehetőség átfoglalásra.

Lehet SZÉP kártyával fizetni?

Igen lehet mind a három bank által forgalmazott kártyával fizetni! (Szálláshely alzseb.)

SZÉP kártyás fizetés esetén előre utalás szükséges a következő módokon SZÉP kártyás fizetés esetén előre utalás szükséges!

Fontos! A SZÉP kártyás utalások banki bizonylatát szükséges letölteni és e-mailben elküldeni részünkre az info@chaletforyou.com e-mail címre a foglalás visszaigazolásához.

A fizetés az alábbi módokon lehetséges:

OTP SZÉP kártya esetén:
Az OTP SZÉP kártya weboldalára belépve, kiválasztva a Chalet for you -t.
Kérjük x -eld be, hogy a bizonylatot küldje el a szálláshelynek!
A kapott utalási bizonylatot továbbítsd részünkre az info@chaletforyou.com e-mail címre!

MBH SZÉP kártya esetén:
Az MBH SZÉP kártya felületére belépve, előre fizetés opcióval tudsz előre utalást indítani, melyhez szükséged lesz a tőlünk kapott előre fizetési azonosítóra.
Az előre fizetési azonosítót úgy tudjuk lekérni a banktól, hogy e-mailben elküldöd nekünk a SZÉP kártyád száma alatt lévő azonosító számot, a kártyára írt nevet és a kártyaszám utolsó 8 számjegyét. A kapott utalási bizonylatot továbbítsd részünkre az info@chaletforyou.com e-mail címre!

K&H SZÉP kártya esetén:
A K&H Szép kártya kártyabirtokosi felületére belépve az elfogadóhely nevének (Chalet for you) vagy azonosítójának (84068738) megadása után az alszámla kiválasztása és a tranzakció összegének megadása szükséges.

Fontos! A SZÉP kártyás utalások banki bizonylatát szükséges letölteni és e-mailben elküldeni részünkre az info@chaletforyou.com e-mail címre a foglalás visszaigazolásához.