A „Chalet for you” két darab kétszemélyes gerendaházat foglal magába. A két ház földrajzilag is egy helyen, egymástól kb. 20 m-re található és 30 nm belső alapterületű, stúdió jellegű. A házakhoz 30 nm terasz is tartozik, amelynek a fele fedett. A házakat úgy helyeztük el, hogy a pihenés mindenki számára adott legyen.

Mindkét vendégházunkat maximum 2 személy részére terveztük. Párok, szülők pihenésére, kikapcsolódására, feltöltődésére alakítottuk ki.

A terület egy lejtős hegyoldalban helyezkedik el, a bükkerdő és fenyves erdő ölelésében, így mind a gerendaházakból, mind a szaunaházból páratlan 180 fokos kilátás nyílik a völgyben megbúvó kicsiny falura és a szemközti hegyekre, erdőre.

Sokszor látogatnak meg minket őzek, rókák, sünik, mókusok, mivel közel vagyunk az élőhelyükhöz.

Gerendaházaink tervezésénél az egyik legfontosabb szempont volt, hogy különleges élményt és teljes pihenést nyújtsunk a vendégeink számára, ezért a házikókat minden igényt kielégítő berendezéssel szereltük fel.

Kétszemélyes, privát jakuzzi mindkét háznál, amelyből akár a csillagokat is nézheted
Nagy képernyős FULL HD Smart TV Netflix csatornával
Nagy sebességű WIFI
Konyha, mosogatógéppel, mikróval, tea-, kávé válogatással, alapfűszerekkel
Fürdőszoba (nagyméretű zuhanykabin, WC, bidé, mosdó, fürdőszoba bekészítéssel, köntös, törülközők, hajszárító)
Elektromos látványkandalló
Terasz bútorral, napozóággyal
Panorámás finn szaunaház (közös használatú)

Hogy teljes legyen a pihenés, mi gondoskodunk a reggeliről, amely válogatott házi, kézműves finomságokat tartalmaz kosárban bekészítve (pékáru/péksütemény, tej, narancslé, felvágott válogatás, kézműves sajtok és joghurt, vaj, házi lekvár, müzlialap, zöldség/gyümölcs, főtt tojás. A változtatás jogát fenntartjuk!)

FOGLALÁS