A Chalet privát wellness szálláshelyén jakuzzival és finn szaunával töltődhettek fel!  

A Chalet gondolt a testre és lélekre is. Együtt lazítja el és nyugtatja őket az ittlét alatt.

Ha a Bükki Nemzeti Park legszebb tájait szeretnétek látni körös-körül, miközben gondoskodtok magatokról, és végre pihentek, akkor ezt szálláshelyünk több izgalmas pontjáról is megtehetitek.

Gerendaházaink hatalmas üvegfelületekkel vannak ellátva, hogy láthassátok a gyönyörű panorámát, miközben bent lazítotok. Ha madárcsicsergést is hallgatnátok, akkor a terasz lesz az ideális hely, vagy a privát, folyamatosan fűtött jakuzzi.

Az, hogy szaunaházat is építsünk, kihagyhatatlan lett volna. A tökéletes ellazuláskor üvegfalú kabinban relaxálhattok kedvetekre, miközben végigsiklik a tekintet a bükki táj távoli pontjain.

privát jakuzzi

Jakuzzi nappal és éjjel

Mindkét faházhoz saját, privát használatú prémium minőségű jakuzzi tartozik, amelyet érkezésetekre már felfűtünk: télen-nyáron 36-38 C fokos vízben élvezhetitek a víz lazító hatását. Az itt tartózkodásotok alatt bármikor ellazulhattok egy kellemes csobbanással. Privát jakuzzink ugyanis 24 órában felfűtve áll rendelkezésre, a hőfok nyugodtan szabályozható. A jakuzzi két ülő- és egy fekvőhellyel rendelkezik, fúvókái kétféle erősségben lazítják el az izmokat. A hangulat fokozásáért pedig 9 -féle színvariációt is használhattok a világításhoz, ez egy valóságos színterápia!

A jakuzzit a fedett terasz mellett helyeztük el kilátással a hegyekre és az erdőre, hogy éjjel akár a csillagokat is nézhessétek fürdőzés közben.

Gondolnátok, hogy a természet látványa is képes életrevaló élményt adni? Ha még nem tapasztaltátok, relaxáljatok este vagy éjszaka a kellemesen meleg romantikus jakuzziban, közben pedig nézzétek azt a tiszta égboltot, amelyet a városban sosem láthattok. Itt a Bükkben ugyanis nincsenek zavaró lámpák és világítások, a város fényei is le lettek tompítva a természet védelmének érdekében, így fényszennyezés-mentesen élvezhetitek a csillagokat.

Javasoljuk, hogy kapcsoljátok le a jakuzzi lámpáit, és úgy kívánjatok valamit a csillagoktól!

A Chalet finn szaunaháza teszi teljessé a wellnesst  

Nem mindennapi tájolást kapott a szauna épülete. Egy egyenlő szárú háromszög adja telkünk alakját, melynek csúcsában, a legmagasabb ponton fekszik a szaunaház, amelyhez pihenőtér, zuhanyzó és WC is tartozik. A háromszög energiaszintje alapjaiban nagyon magas, és ha mellé társul a privát szféra élménye, a feltöltődés lehetősége, akkor itt valóban a legnagyszerűbb dolgok történnek az emberrel.

A szaunakabin és a szaunaház is teljes üvegfelületet kapott, amelyből lenyűgöző kilátás nyílik a völgyre, hegyekre, erdőre, így szaunázás közben a természet látványa is hozzáad a feltöltődés élményéhez.

A szaunaház 4 személyes, mégis teljesen privát. Ha másik házunkban épp vannak vendégek, akkor a beosztást könnyedén megoldhatjátok egy táblán, amire felírjátok a terveiteket. Ha pedig ismerősök, családtagok vagytok, kipróbálhatjátok közösen is!

A szaunázáshoz szaunalepedőt és 100%-os illóolajokat készítünk be a szauna felöntésekhez. A szauna használatát érkezéskor bemutatjuk, itt tartózkodás alatt bármikor használhatjátok.

Voltatok már valaha szaunában?

A magas hőmérséklet ellazítja az izmokat, serkenti a vérkeringést. Felfrissül az egész test, friss oxigénnel telítődnek a szövetek. Ha a bőrötök állapota fontos számotokra, itt a pórusok is gyorsabban tisztulnak. Az izmok ellazulása egyfajta feszültségoldást és stresszcsökkentést hoz magával, amit ez a gyönyörű panoráma és a természet közelsége támogat.

Ha a pároddal szaunázol, a kettesben töltött idő még értékesebbé válik. Az endorfinok, a test saját boldogsághormonjai is megjelennek, és kiegyensúlyozottságot, örömteli lelki állapotot, vagy egyenesen euforikus érzést adnak neked. Ők nem csupán a szeretett személy miatt lepnek meg, maga a szokatlan hőmérséklet, a meleg is előidézi termelődésüket.

Néhány lényeges pont a jakuzzi és szauna használatával kapcsolatosan

A jakuzzi és a szauna működtetéséről az érkezésetekkor minden információt átadunk nektek, hogy tudjatok tervezni és igazán jól kikapcsolódhassatok.

A luxus wellness a Chaletnál a páratlan természeti tájjal kezdődik, melynek kellős közepében foglalnak helyet gerendaházaink, valódi fa berendezésekkel, privát jakuzzival, finn szaunaházzal, terasszal, és bekészített bőségkosarakkal. Gyertek el, és éljétek át mindezt a valóságban!

Figyelünk bőrötökre

Ha érzékeny valamelyikőtök bőre, akkor nem kell aggódnotok, gondoltunk rá! Klórmentes szerrel biztosítjuk a vízminőséget, melyet folyamatosan mérünk természetesen úgy, hogy titeket ne zavarjunk vele.

Kozmetikumok

Emellé annyit kérünk tőletek, hogy segítsetek megóvni a berendezés épségét, és ne használjatok kozmetikumokat, tusfürdőt, sampont, fürdőbombát a vízben, mert hamar tönkreteszik a gépezetet. A jakuzzi relaxációra használható masszázsmedence, semmiképp sem tekinthető fürdőkádnak. Ha testápolót, naptejet használtok, kérünk, hogy a jakuzzi használata előtt vegyetek egy kellemes zuhanyt, hogy ezek a krémek lemosódjanak a bőrről.

Élmény a medencében

Kétféle erősségi funkció közül választhattok. Lightos, csendes, bizsergető buborékokra vágytok, vagy oxigéndúsabb, intenzív pezsgésre? Használjatok mellé színes fényeket is este, hogy igazán hangulatba kerüljetek!

Fokozatosság

A szaunázást fokozatosan vezessétek be, kezdjetek az alsó padon! Hogy valóban elérjétek a regenerálódást, iktassatok ki minden zavaró tényezőt: ne vigyetek telefont, ne legyetek jóllakottak, vagy éhesek, túl fáradtak. Igyatok sok-sok folyadékot, és ha befejeztétek, pihenjetek egy nagyot!